Tuotteet ja palvelut

Tuotamme lukuisia erilaisia suodattimia ja muita tuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan, lähinnä ilman suodattamiseen kiinteissä kohteissa. Pääosin valikoimassamme on suodattimia kiinteistöjen ja teollisuuden laitteiden ylläpidosta vastaaville. Saatavilla on sekä standardimittaisia, että mittojen mukaan räätälöityjä suodattimia. Voimme myös tuottaa suodattimia asiakkaan omilla piirustuksilla, tai vanhoja suodattimia mallikappaleena käyttäen.

DeiktiCon suodattimet ovat laadukkaita

Käytämme pääsääntöisesti galvanoitua peltiä suodattimien rungoissa. Suodatinpakat ja kankaat ovat suodatinmallista ja -luokasta riippuen erityyppisiä epäorgaanisia materiaaleja. Erityistarpeisiin toimitamme suodattimet muovikehyksin. Emme käytä orgaanisia materiaaleja (=pahvia) kosteuden ja muiden olosuhteiden kestävyyden sekä suodattimien energiatehokkuuden vuoksi.

Testaaminen

Kaikki suodatinmallimme on testattu EN779 standardin mukaan FIATEC:in testauslaitoksissa. Hienosuodattimet (F7-F9) on testattu 2012 standardin mukaan, alemmat suodatusluokat vanhemman standardin mukaan. Jokaisella HEPA-suodattimella on skannaustestaus EN1822 mukaan.

wp_20161006_14_29_29_pro