Tuotteet ja palvelut

Valmistamme ilmanvaihdon suodattimia teollisuudelle ja suurkäyttäjille asiakkaan mittojen mukaan. Pystymme valmistamaan myös asiakaskohtaisia erikoismalleja, kunhan ne eivät vaadi suodatinkohtaista valumuottia, ja ovat valmistettavissa pellistä sekä suodatinmateriaaleista. Hajautetun ilmanvaihdon laitteisiin meillä on omat mallit. Valmistamme myös muita kuin ilmanvaihdon suodattimia, kun ne on valmistettu samalla tekniikalla, esim. pölynpoistimien suodattimet, maalauskaappien suodattimet, ilmanpuhdistimien suodattimet, kemialliset suodattimet, etc. Voit ottaa yhteyttä kaikissa suodatinasioissa.

wp_20160614_10_43_59_pro

Valikoimaamme kuuluu laaja valikoima erilaisia suodattimia EN -standardien mukaisesti.

wp_20160429_09_37_07_pro

Suodatinmatot

Karkeasuodattimet ilmanvaihtokoneisiin, maalauskaapin suodattimet automaalaamoihin, tuloilman ja haitallisen poistoilman suodattaminen, etc.

Hajautetun ilmanvaihdon suodatinpaketit

Valmiit suodatinpaketit yleisimpiin ilmanvaihtokoneisiin. Teemme myös mittojen mukaan, mikäli koneesi suodattimien mitat eivät ole tiedossa.

Keskitetyn ilmanvaihdon pussisuodattimet

Valmistamme metallikehikkoisia suodattimia sekä vakiomitoin että asiakkaan omilla mitoilla. Pääosin valmistamme suodattimien kehikot galvanoidusta pellistä, erikoistapauksiin myös muovikehikot.

Ilmanpuhdistimien suodattimet

Valikoimastamme löytyy letkutyyppiset pussisuodattimet ilmanpuhdistukseen ja kemialliseen puhdistukseen. Myös kasettityyppiset ja kiinteäpussiset suodattimet, myös HEPA-sudatustasoilla. Tutkimme myös tarvittaessa materiaalit ja pinnoitteet laboratoriossa, mikäli ne eivät ole tiedossa.

Työstökoneiden suodattimet

Valmistamme mittojen mukaan työstökoneiden letkutyyppiset ja sylinterinmuotoiset suodattimet.

Suodattimet omien mallien mukaan

Voimme valmistaa myös mallien mukaan myös ihan oman tyyppisiä suodattimia, joita ei saa muualta.

DeiktiCon suodattimet ovat laadukkaita

Käytämme pääsääntöisesti galvanoitua peltiä suodattimien rungoissa. Suodatinpakat ja kankaat ovat suodatinmallista ja -luokasta riippuen erityyppisiä epäorgaanisia materiaaleja. Erityistarpeisiin toimitamme suodattimet muovikehyksin. Emme käytä orgaanisia materiaaleja (=pahvia) kosteuden ja muiden olosuhteiden kestävyyden sekä suodattimien energiatehokkuuden vuoksi.

Testaaminen

Kaikki suodatinmallimme on testattu EN779 standardin mukaan FIATEC:in testauslaitoksissa. Hienosuodattimet (F7-F9) on testattu 2012 standardin mukaan, alemmat suodatusluokat vanhemman standardin mukaan. Jokaisella HEPA-suodattimella on skannaustestaus EN1822 mukaan.

wp_20161006_14_29_29_pro

Ilmanvaihdon huoltotyöt

Suoritamme IV-koneiden perushuollot pääosin Uudenmaan alueella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme jättää koneen aina parempaan kuntoon kuin saapuessa. Vastaamme että perushuollot suoritetaan ammattitaitoisesti ja tarvittaessa ohjeistamme jatkotoimenpiteisiin.

Ota yhteyttä, niin jätämme sinulle tarjouksen isommasta tai pienemmästä kohteesta.

Lasikuitutuotteet

Pystymme valmistamaan lasikuituisia komponentteja suurempina sarjoina. Tarvittaessa hankimme loput komponentit alihankkijoilta ja toimitamme kokonaisratkaisun.

Valmistamme käsin laminoimalla lasikuituiset komponentit tai lopputuotteet 10 – 500 kappaleen erissä. Voit valmistuttaa tuotteita joko omalla muotillasi tai valmistamme muotin puolestasi, resurssien puitteissa. Käytämme ainoastaan Det Norske Veritas ja/tai Lloyd’s Register of Shipping certifioimia materiaaleja. Värit RAL-kartan mukaan.

Käsin laminoitujen lasikuitutuotteiden laadun hallinta on haastavaa. Sitoudumme laadunvarmistuksessamme virheettömiin lopputuotteisiin ja tuotannon laadun jatkuvaan parantamiseen.

Hintamme ovat kilpailukykyiset, kysy tarjous!

Hankinnan konsultointi

Konsultoimme valmistavien yritysten hankintatoimea. Teemme myös hankintoja yritysten puolesta.